V.O.F. Scheepvaartbedrijf Aqua
Voor uw transporten veilig, snel en schoon ...... belt u ons gewoon.

Links

Onze opdrachtgever :

Leverancier van onze stuwagesoftware :

Klik hier om naar de website van "Contargo" te gaan.
Klik hier om naar de website van "Stuwplan X" te gaan.Contargo is een bedrijf wat zich bezig houd met en gespecialiseerd is in het vervoer van containers.

Stuwplan X ontwikkeld en onderhoud software voornamelijk voor het plannen en stuwen van containers.

Onze branchevereniging :


Klik hier om naar de website van de "BLN" te gaan.

De branchevereniging BLN staat voor de binnenvaart. Hierdoor heeft onze bedrijfstak een krachtige lobby om eensgezind naar buiten te treden.The Green Line : 

Klik hier om naar de website van "The Green Line" te gaan.


Ons bedrijf is aangesloten bij "The Green Line". Dit is een samenwerkingsverband tussen een aantal zeer schone schepen met als doel om het transport nog meer te kunnen vergroenen.


Solfic :

Micfil :

Klik hier om naar de website van "Solfic" te gaan.Klik hier om naar de website van onze leverancier van het "Micfil systeem" te gaan.

In 2014 is ons schip door Solfic voorzien van een katalysator en een roetfilter. Hierdoor is de uitstoot van schadelijke gassen sterk gereduceerd en de uitstoot van fijnstof bijna nihil.

In 2016 hebben wij op de hoofdmotor deze filtersystemen geïnstalleerd. In het smeeroliesysteem zorgen ze door extra fijne filtering voor langere standtijden van de smeerolie. In het gasoliecircuit zorgen ze door deze filtering voor betere verbranding en voorkoming van schade aan bijv. injectoren.

m/s "Aqua-Myra" op het internet :

Binnerschifferforum.

 

Klik hier om naar de website van het "Binnerschifferforum" te gaan.